Despre noi

SC FIRE SAFETY SERVICES SRL infintata in anul 2010 este o societate cu capital privat din localitatea Arad, jud. Arad, Romania, care activeaza in domeniul protectiei impotriva incendiilor.

Echipa noastra va ofera oportunitatea de a beneficia de cea mai buna expertiza in domeniul situatiilor de urgenta in conditiile in care consultantii nostri de specialitate au dezvoltat proiecte si solutii eficiente pentru companii si institutii din marea majoritate a domeniilor (retail, bancar, logistic, facility management, depozitare/distributie produse petroliere, hotelier etc.). Serviciile oferite au drept scop diminuarea/eliminarea riscurilor pe care le comporta orice tip de activitate, prin prevenirea si stingerea incendiilor intr-un mod eficient. Filosofia unei strategii pertinente in domeniul situatiilor de urgenta se bazeaza intotdeauna pe activitatea de prevenire care este mult mai ieftina decat urmarile unui incendiu.

De-a lungul timpului am dat dovada de credibilitate si competitivitate prin profesionalismul personalului si prin dedicarea resurselor proprii in scopul imbunatatirii mediului de afaceri. De aceea, consideram ca avem capacitatea tehnica si manageriala pentru rezolvarea in timp util a celor mai pretentioase cerinte. Serviciile oferite sunt solutii practice, care sunt orientate efectiv catre rezolvarea optima a problemelor ce pot apare sau apar in domeniul situatiilor de urgenta.

In acest domeniu FIRE SAFETY SERVICES si-a castigat reputatia prin seriozitate, profesionalism si calitate.